Pas mare, către play-off. Metalul trece de Liești, cu 2 la 0

Pas mare, către play-off. Metalul trece de Liești, cu 2 la 0

Pas important reușit ieri de Metalul, în cursa către un loc de play-off. Buzoienii au dispus de Sporting Liești, cu 2 la 0, în restanța disputată pe sinteticul de pe Cornel Negoescu. Pentru elevii lui Vali Stan urmează acum un meci la fel de important, cel cu Aerostar.

Metalul se vedea obligată să câștige cu Liești, după ce în tur pierduse cu 1 la 0, la capătul unui meci dramatic. Partida de ieri ar fi trebuie să se dispute încă de acum 10 zile, dar a fost reprogramată din cauza numpărului mare de infectări cu Sars-Cov, din lotul gălățenilor cărora li s-a și interzis în acel moment să facă deplasarea la Buzău.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, Metalul a deschis scorul în minutul 69, prin Andrei Pavel, aflat la locul potrivit în momentul potrivit. Tunarul buzoienilor a reluat în plasă după ce Zamfirescu șutase în transversală.

Meciul a devenit infinit mai ușor pentru gazde după ce Dragoș Voicu de la Liești a văzut roșu, cu 10 minute înainte de final. Metalul a reușit să majoreze scorul târziu, în prelungiri, după un penalty executat de Stănică.

Grație victoriei de ieri, alb-albaștrii urcă pe podiumul seriei, cu 26 de puncte, două mai multe decât rivala locală CSM Râmnicu-Sărat.

Sâmbătă, de la 14, urmează un meci la fel de important pentru Metalul, cu Aerostar Bacău, una dintre echipele văzute drept favorite la promovare, la începutul sezonului. Cu 21 de puncte moldovenii păstrează încă șanse teoretice la play-off, având însă numai varianta victoriei la Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și