”Partidul buzoienilor”. Toma nu dorește implicare politică la Referendum

”Partidul buzoienilor”. Toma nu dorește implicare politică la Referendum

Primarul Constantin Toma, care este și președintele Organizației Municipale a PSD Buzău, consideră că delegarea senatorului Lucian Romașcanu la conducerea interimară a organizației județene este binevenită.  În același timp, acesta nu își dorește implicarea partidului în desfășurarea Referendumului pentru Buzăul Mare. Din acest motiv, nu și-a invitat colegii la dezbaterile publice cu buzoienii pe această temă.

Prezent la ședința Consiliului Politic Național al PSD de la Olimp, primarul Toma s-a declarat de acord cu numirea senatorului Lucian Romașcanu în funcția de președinte interimar al organizației buzoiene.

În opinia sa, deși Petre Emanoil Neagu a declarat public că va renunța la funcția de președinte executiv al PSD Buzău, acesta deține în continuare această funcție importantă de conducere.

Primarul Buzăului își dorește să nu existe implicare politică în Referendumul pentru unirea Buzăului cu comuna Țintești.

Din acest motiv nici nu a adresat invitații membrilor marcanți ai PSD-ului la dezbaterile publice, inclusiv domnului Neagu, dar aceștia sunt bineveniți oricând, la orice întâlnire cu buzoienii pe această temă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și