PĂRINŢI VS PROFESORI, CONFRUNTARE PE TERENUL DE SPORT. MECI AMICAL ORGANIZAT DE AJF ŞI LICEUL CU PROGRAM SPORTIV

PĂRINŢI VS PROFESORI, CONFRUNTARE PE TERENUL DE SPORT. MECI AMICAL ORGANIZAT DE AJF ŞI LICEUL CU PROGRAM SPORTIV

Meci de fotbal cat se poate de inedit, ieri, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Profesorii i-au provocat pe parintii viitorilor fotbalisti, pentru a le demonstra ca fotbalul este mult mai greu in teren. Asta deoarece, in timpul meciurilor, foarte multi dintre parinti dau indicatii odraslelor, trecand astfel, peste autoritatea antrenorilor.

lps 3 lps 1

Partidă inedită de fotbal, ieri, în sala de sport a Liceului Sportiv. Profesorii i-au provocat pe câţiva dintre părinţii viitorilor fotbalişti la un meci demonstrativ, cu rolul de a conştientiza faptul că “antrenorii de ocazie” de la meciurile de juniori mai mult încurcă, decât fac bine.

Este cunoscut faptul că la partidele de juniori, mulţi dintre părinţi oferă, deşi nu este necesar, indicaţii tactice copiilor, subminând vădit autoritatea antrenorilor. De altfel, de acest obicei, s-au plâns majoritatea profesorilor din fotbalul juvenil. Ieri, echipa părinţilor, în care au evoluat şi foşti fotbalişti, sau jucători aflaţi încă în activitate, a încheiat partida mai mult decât onorabil, reuşind un 4-4 de salon, contra profesorilor. Din echipa dascălilor au făcut parte nume cunoscute în fotbalul buzoian, precum Romică Bunică, Cezar Ionescu sau Cătălin Vlaicu.

Partida a fost oficiată de două doamne arbitru, Ștefania Suditu, figură arhicunoscută în lumea fotbalului juvenil buzoian şi de arbitra internaţională de handbal Simona Stancu, cea din urmă aflându-se în ipostaza de a-şi arbitra propriul soţ, Ionuţ Stancu evoluând la echipa părinţilor.

Campania AJF Buzău va continua şi cu alte activităţi menite să aducă în atenţia părinţilor prejudiciile care derivă dintr-o prea mare implicare în viaţa sportivă a odraslelor lor. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și