Publicat la: 07.07.2017. 18:03 / 808 views

PARCĂRI PE TRECERILE DE PIETONI. SUTE DE ŞOFERI AU FOST AMENDAŢI

Amplă acţiune pe linie rutieră a poliţiştilor locali. Şoferii certaţi cu legea, dar şi cu bunul simţ au fost sancţionaţi de poliţiştii locali după ce au fost prinşi că au oprit acolo unde este interzis, pe trecerile de pietoni sau în staţiile de taxi. Dacă unii dintre conducătorii auto şi-au recunoscut vina, în cazul altora atitudinea lasă de dorit. Chiar şi aşa, au fost amendaţi şi li s-a atras atenţia că sunt obligaţi să respecte legea.

actiune politie localaMai mulţi telespectatori Campus Tv reclamă faptul că nu se respectă legislaţia în privinţa opririlor şi staţionărilor în municipiul Buzău. Zilnic, poliţiştii locali acţionează în acest sens şi îi sancţionează pe şoferii prinşi pe picior greşit. Şi ieri s-a întâmplat la fel, iar şoferii prinşi că nu respectă legea au fost amendaţi. Cei mai mulţi dintre ei şi-au recunoscut vina însă au încercat să invoce diferite motive.

Unii dintre şoferi, deşi ştiau că au greşit, s-au arătat chiar indignaţi de cuantumul mare al amenzilor.

Au fost, însă, şi cazuri în care aroganţa şoferilor, deşi parcaţi neregulamentar, a demonstrat care este viziunea unora în ceea ce priveşte respectarea legii.

În doar 48 de ore, poliţiştii locali au aplicat peste 150 de amenzi cetăţenilor prinşi că nu respectă legislaţia în ceea ce priveşte oprirea şi staţionarea.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor acţiuni până în momentul în care şoferii vor înţelege că legea trebuie respectată. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!