Parcări noi în proiect. Acestea vor fi amenajate în microcartierul Integral

Parcări noi în proiect. Acestea vor fi amenajate în microcartierul Integral

Consilierii municipali au aprobat achiziționarea a aproape 70 de loturi de teren de la firma Integral SA. Terenurile se află în zona fostelor cămine de pe strada Drăgăicii, numărul 5 și vor fi transformate în parcări de reședință. Prețul de cumpărare este de 25 de euro pe metru pătrat.

Achiziționarea a 1.025 de metri pătrați de teren din microcartierul de blocuri Integral a stârnit discuții în ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal.

Este vorba despre 69 de loturi de teren, care urmează să fie transformate de Primărie în parcări rezidențiale și care au fost negociate la 25 de euro pe metrul pătrat.

Prețul i s-a părut nepotrivit de mare unuia dintre consilierii municipali.

Nemulțumit de faptul că Primăria se grăbește să achiziționeze loturile de teren cu acest preț și că nu așteaptă ca proprietarul să-l mai reducă, consilierul și-a anunțat colegii că votul lui va fi negativ.

Proiectul de cumpărare a terenului intravilan din strada Drăgăicii, numărul 5, a fost susținut cu argumente de un alt consilier și de viceprimarul Apostu.

Drumurile și aleile din microcartier au fost cedate de proprietar Municipalității, care le-a asfaltat încă de anul trecut.

Urmează ca, după achiziționare, cele 69 de loturi de pământ să fie amenajate ca locuri de parcare de reședință și să fie închiriate locatarilor din blocurile afiliate.

Până la urmă, ”majoritatea” a hotărât și proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 19 voturi pentru, 2 abțineri și 2 voturi împotrivă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și