Publicat la: 21.06.2017. 18:12 / 2.461 views

PARCĂRI ÎN LUCRU. SE ASFALTEAZĂ PARCĂRILE AMENAJATE ÎN CARTIERUL OBOR

Muncitorii de la Urbis Serv, care au finalizat de curând reabilitarea unor străzi din oraş, au primit din nou de lucru. La sugestia primarului, se intervine în prezent la amenajarea şi asfaltarea parcărilor din cartierul Obor. Tot aici vor fi construite şi rampele moderne pentru colectarea gunoiului menajer.

obor lucrari 1Primele trei străzi de pământ dintr-un lot de peste 54 din oraşul nostru au fost reabilitate.

Două dintre acestea au fost realizate în întregime de Urbis Serv, iar cea de-a treia, în colaborare cu Prestcom Serv.

După finalizarea lucrărilor, a căror pregătire pentru asfaltare a fost făcută încă din toamnă, conducerea Urbisului a primit încă o sarcină.

În prezent, responsabilii din Primărie lucrează la obţinerea tuturor avizelor necesare pentru începerea reabilitării altor 54 de străzi buzoiene, pentru care au fost alocate peste 9,4 milioane de lei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!