Publicat la: 24.04.2020. 18:01 / 1.118 views

PARCARE CU DUBLU FOLOS. LOCURILE REZIDENŢIALE DE PARCARE POT FI ÎNCHIRIATE PESTE ZI

Parcarea de la Sfinţii Îngeri va avea aproximativ 100 de locuri de reşedinţă pentru locatarii din zonă. Locurile de parcare rămase libere peste zi vor fi închiriate până la ora 16.30 altor conducători auto. Între parc şi fast-food va fi construit un trotuar care va întrerupe legătura rutieră cu bulevardul Unirii.

parcare sf ingeri mcdonalds parcare sf ingeri lumea copiilor

Parcarea aflată în lucru în zona Parcului Sfinţii Îngeri are, în primul rând, rolul de a asigura în jur de 100 de locuri pentru automobilele locuitorilor din zonă.

Titularii locurilor de parcare de reşedinţă le vor găsi libere, conform regulamentului, după ora 16.30, oră până la care acestea pot fi închiriate altor conducători auto.

Proiectul parcării de la Sf. Îngeri este pus în concordanţă cu proiectul cu fonduri europene de modernizare a bulevardului Unirii, aflat în procedură de licitaţie.

Între parc şi fast-food-ul învecinat va fi construit un trotuar pentru pietoni, care va întrerupe legătura rutieră cu bulevardul Unirii.

Accesul şi ieşirea automobilelor din parcare se va face numai la capătul dinspre Aleea Trandafirilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!