Parada Retromobil Buzău. Mărci celebre pe Bulevardul Bălcescu

Parada Retromobil Buzău. Mărci celebre pe Bulevardul Bălcescu

Și anul acesta o mulțime de buzoieni s-au bucurat de expoziția de mașini retro de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Duminica trecută Retromobil Club România a organizat la Buzău Retroparada Primăverii. Aproximativ 40 de exponate de vârste, culori și mărci diverse au atras publicul buzoian, care a participat în număr mare la evenimentul automobilistic.

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă duminica trecută, o mulțime de buzoieni au riscat totuși să iasă pe bulevardul Nicolae Bălcescu, chiar dacă uneori picura ușor.

Între Poarta Crângului și Muzeul Județean bulevardul se transformase într-o mare expoziție de mașini retro, care de care mai frumoase. Publicul a fost de-a dreptul încântat de cele aproximativ 40 de automobile expuse  de modele, culori și vârste diferite, având mărci celebre din Europa, dar și din America

Indiferent de cât de bătrâne sunt, toate mașinile și motocicletele expuse sunt funcționale și au venit pe roțile lor la eveniment. La expoziția de pe Bulevardul Bălcescu au fost prezente și mai multe autovehicule de tip militar.

Pentru cei care sunt fanii unor astfel de mașini, în luna iulie, timp de trei zile, va fi organizată o Retroaplicație a autospecialelor și a autovehiculelor militare.

Retroaplicația va avea loc la Poiana Pinului, între 16 și 18 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și