Publicat la: 22.11.2019. 19:21 / 686 views

PARADA DE ZIUA NAŢIONALĂ, MAI ATRACTIVĂ. SE ANUNŢĂ O DEFILARE IMPRESIONANTĂ, PE CALEA EROILOR

Autorităţile anunţă una dintre cele mai mari parade militare din istoria Buzăului, de 1 Decembrie. Evenimentul va fi transmis de TVR, alături de manifestările de la Bucureşti şi Alba Iulia. Parada militară va fi organizată pe Calea Eroilor.

defilare defilare 5

Se anunţă mai mult fast de Ziua Naţională, la Buzău. Organizatorii promit un eveniment şi mai atractiv de 1 Decembrie, pe Calea Eroilor. Defilarea militară a forţelor terestre va fi completată şi de forţele aeriene.

Cea mai mare paradă militară de până acum a fost organizată pe 17 mai, anul trecut, de Ziua Eroilor. Cu o participare internaţională, peste 850 de militari şi tehnică de luptă impresionantă au făcut deliciul unui public numeros, format din aproape 10.000 de buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!