Publicat la: 17.12.2019. 19:09 / 351 views

PANICĂ PE STRADA VIITORULUI. UN BLOC ÎNTREG, EVACUAT

A fost panică, luni seară,  într-un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Buzău după ce oamenii au simţit miros puternic de gaze. 20 de adulţi şi copii au fost evacuaţi de pompieri. Alarma dată de echipajele de salvatori nu a fost însă la fel de convingătoare şi în cazul unui microbist, care a sesizat agitaţia din bloc abia la pauza meciului care îi captase atenţia. Blocul a rămas fără gaze pe durata nopţii, spre disperarea locatarilor.

alarma gaze 2 alarma gaze 3

Pompierii buzoieni au ajuns la faţa locului după ce au fost solicitaţi să intervină prin numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului au fost direcţionate o autospecială cu spumă şi apă şi o ambulanţă SMURD. 15 adulţi şi 5 copii au fost evacuaţi de salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău din blocul de pe strada Viitorului unde fusese semnalată scurgerea de gaze.
O echipă a distribuitorului de gaze a sosit în blocul unde au fost semnalate scurgerile de gaze şi a acţionat pentru remedierea situaţiei. Acesta a sigilat conducta şi a lăsat întregul bloc fără gaze pe durata nopţii, spre disperarea oamenilor.
Alarma dată de pompieri nu a fost auzită de toţi locatarii. Un microbist a sesizat agitaţia din bloc la finalul intervenţiei, la pauza meciului dintre CFR şi Astra care îi captase atenţia.

Reprezentantul Distrigaz a identificat rapid cauza mirosului de gaze care i-a panicat pe locatarii blocului de pe strada Viitorului, astfel că în jurul orei 21.10, oamenii s-au putut reîntoarce în casele lor. Nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului, dau asigurări reprezentanţii ISU Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!