Publicat la: 11.08.2020. 18:24 / 221 views

PALATUL COPIILOR, ADMINISTRAT DE PRIMĂRIE. ACELAȘI STATUT ȘI PENTRU C.S.S. BUZĂU

Două clădiri importante din Buzău au trecut din proprietatea statului în domeniul Municipalității. Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar Buzău au devenit bunuri de interes public local, în urma unei hotărâri de consiliu local. Odată cu cele două instituții va fi transferat și personalul care le deservește.

palatul copiilor 1 css 1

Conform precizărilor Inspectoratului Școlar Județean, personalul preluat va avea salariile susținute tot de Ministerul Educației. Veniturile celor de la Palatul Copiilor și de la Clubul  Sportiv Școlar Municipal vor fi virate de la bugetul de stat și nu vor însemna o cheltuială suplimentară pentru Primărie.

În schimb, Primăria va prelua toate cheltuielile materiale, care vor fi asigurate din bugetul local.

Consilierul local George Vlad, fiind director la Palatul Copiilor, nu a votat în ședința CLM la acest proiect de hotărâre, pentru a nu intra în incompatibilitate.

În rest, proiectul a primit votul tuturor aleșilor locali. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!