(VIDEO) PREMIERĂ! Pachete pentru 50 de copii. FC Buzău, prima acțiune caritabilă

(VIDEO) PREMIERĂ! Pachete pentru 50 de copii. FC Buzău, prima acțiune caritabilă

Emoții și bucurie, astăzi, pentru 50 de copii de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Buzău. Mai mulți fotbaliști, antrenorul de la FC Buzău, Cristian Pustai, dar și alți membri din staff-ul și conducerea echipei buzoiene le-au făcut o vizită. Și nu au mers cu mâinile goale, ci cu pachete cu rechizite și dulciuri. Acțiunea caritabilă a fost organizată la inițiativa Trustului Campus Media și a fiicei investitorului privat al echipei.

Oaspeții au fost primiți cu aplauze în curtea școlii din cartierul Mihai Viteazu. 50 de elevi, beneficiari de burse sociale și de merit, alături de părinți și profesori, au fost bucuroși de vizita făcută de mai mulți fotbaliști de la FC Buzău, în frunte cu antrenorul Cristian Pustai și team managerul clubului, Marius Mitran. 

Tehnicianul ardelean a fost cel care le-a vorbit copiilor în numele echipei.

Cei 50 de elevi s-au bucurat apoi de pachetele cu rechizite școlare și dulciuri oferite de Trustul Campus Media și de FC Buzău.

Pe lângă cadourile oferite elevilor, oaspeții au adus o minge de fotbal semnată cu autografele jucătorilor și antrenorului,  minge care va ajunge la un elev de clasa a VIII-a, Iulian Stănilă, pasionat de fotbal, recent trecut printr-o operație de inimă. Fratele lui, Adi, a primit cadoul.

Copiii au fost încântați de gestul fotbaliștilor cu care au și intrat în vorbă.  

Antrenorul Cristian Pustai a fost profesor de matematică timp de șapte ani. Vizibil emoționat, tehnicianul formației din Crâng și-a amintit de momentele petrecute în școală.

Evenimentul de azi a fost organizat la inițiativa Janinei Nectara, fiica investitorului privat al echipei din Crâng și coordonatoarea campaniei istorice de mândrie națională  ”Femei pe Bancnote”, în colaborare cu Trustul Campus Media. A fost prima acțiunea caritabilă de susținere a educației noilor generații de copii, dintr-o serie de multe alte activități pe care echipa buzoiană le va desfășura.

Vizita de astăzi s-a încheiat cu o sesiune de fotografii și autografe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…