(P) Noul DUSTER este aici! Sesiuni de drive-test, oferite de General Autocom Buzău

(P) Noul DUSTER este aici! Sesiuni de drive-test, oferite de General Autocom Buzău

Noul  Dacia Duster a sosit, deja, în show-room-uile General Autocom, de la Mărăcineni. Buzoienii au ocazia să efectueze ședințe de drive-test, serviciu esențial care le permite celor interesați să experimenteze direct performanțele și confortul mașinii, să evalueze dotările și să își facă o idee realistă, despre cum se comportă vehicului în condiții reale de drum.

Pe lângă sesiunile de drive-test, pachetul informativ, oferit de consultanții de vânzări, pregătiți să răspundă la orice întrebare și să ofere sfaturi utile, le stă la dispoziție tuturor celor interesați, ajutându-i să ia decizia potrivită.

Sesiunile de drive-test pot fi programate în perioada 7-30 iunie. Programul este de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 18.00 iar duminica, între 09.00 și 14.00.

Participanții se pot înscrie în campanie în show-room-urile General Autocom din Buzău și Focșani, sau pe portalul campanii.dacia.ro, până pe 16 iunie anul curent.

De asemenea, aceștia au șansa de a câștiga o vacanță de patru zile cu NOUL DACIA DUSTER pentru o familie de patru persoane,  cu toate cheltuielile incluse, sau unul dintre cele 40 de kituri Dacia pentru drumeție.

General Autocom oferă soluții de finanțare flexibile pentru Dacia Credit, inclusiv leasing financiar, leasing operațional și credit. De asemenea, este disponibil și programul Trade-in, pentru a folosi  un vehicul ca avans, pentru NOUL DACIA DUSTER. Veniți cu mașina veche petru o evaluare rapidă și primiți răspuns pe loc.

Vă așteptăm în show-room-urile din Buzău și Vrancea, pentru a descoperi NOUL DACIA DUSTER!

Contact:

General Autocom Buzău

DN2E85, Mărăcineni, Nr. 160

0238 725 243

office@generalautocom.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și