Ovidiu pierde trenul de Paris. România, înfrângere în fața Spaniei, în turneul preolimpic

Ovidiu pierde trenul de Paris. România, înfrângere în fața Spaniei, în turneul preolimpic

Final nefericit, la Havirov, pentru perechea română formată din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu. Cei doi au pierdut șansa calificării la Paris prin turneul preolimpic destinat perechilor de dublu mixt.

Bernadette Szocs și buzoianul Ovidiu Ionescu au încheiat cu un meci dramatic  împotriva spaniolilor Alvaro Robles/Maria Xiao, perechea clasată pe locul șase mondial.

Cele două perechi au oferit un meci de nivel înalt, cu momente bune de ambele părți, însă cu un final care le-a aparținut ibericilor, scor 3-4 (11-8, 13-15, 16-14, 8-11, 11-8, 4-11, 8-11), în finala KO3.

Înainte de partida cu spaniolii, perechea din România pierduse împotriva selecționatei similare a Luxemburgului, duo din care făcea parte și o sportivă din China.

Tricolorii au ultima șansă de a se califica la JO Paris 2024 prin clasamentul mondial, odată cu ierarhia care se va publica pe data de 7 mai, după WTT Smash Arabia Saudită.

La Olimpiada de la Tokio, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au avut un parcurs senzațional, oprindu-se în sferturile de finală și clasându-se, la final, pe locul 5.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și