Publicat la: 05.03.2018. 19:14 / 613 views

OVIDIU IONESCU, TRIPLU CAMPION NAŢIONAL. FINALELE NAŢIONALE, DISPUTATE LA BUZĂU

Buzoianul Ovidiu Ionescu a adus primele trofee pentru SCM Gloria, în weekend, chiar la Campionatele Naţionale organizate în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Ionescu s-a impus în proba de individual şi în cele de dublu şi dublu mixt.

ovidiu ionescuDe ieri, SCM Gloria are un campion naţional, în persoana tenismenului Ovidiu Ionescu. Buzoianul s-a impus acasă,  la Finalele organizate în Sala Romeo Iamandi la care au asistat, din păcate, doar cîteva zeci de spectatori. În finala masculină, Ionescu l-a învins pe arădeanul Adrian Dodean, cu 4-2 la seturi.

De asemenea, Ionescu şi-a adjudecat titlurile de campion naţional şi la proba de dublu, dar şi la dublu mixt, unde a făcut cuplu cu Eliza Samara.

Ovidiu Ionescu este legitimat la SCM Gloria încă din iarna lui 2018, dar activează şi la un club din Germania. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!