Publicat la: 04.01.2018. 19:21 / 822 views

OVIDIU IONESCU, LEGITIMAT DE SCM GLORIA. CAMPIONUL NAŢIONAL A SEMNAT PE UN AN

Achiziţie de marcă reuşită de clubul municipal Gloria Buzău. Tenismanul Ovidiu Ionescu, campion naţional al ultimilor trei sezoane, a semnat un cotnract cu SCM. Durata înţelegerii este de un an, cu posibilitate de prelungire. Sportivul va evolua cu dublă legitimare, întrucat este sub contract şi cu un club din Bundesliga.

ovidiu ionescu siteSCM Gloria Buzău l-a transferat pe Ovidiu Ionescu, campionul național din ultimii trei ani la tenis de masă. Este singurul sportiv buzoian prezent la Olimpiada de la Rio şi campion național al ultimilor trei ani. Va reprezenta SCM Gloria la campionatele naționale și la concursurile importante, desfășurate în România.

Transferul la SCM a fost posibil și grație relațiilor cordiale dintre familia Ionescu și Vasile Niță. Președintele clubului buzoian i-a fost elev și coechipier lui Alex Ionescu Bizonul, unchiul tenismenului.

Șefii Gloriei speră ca venirea lui Ovidiu să reprezinte doar un început, pentru înregimentarea sportivilor buzoieni titrați. Deocamdată, se duc tratative pentru transferul unei handbaliste care evoluează în prima ligă, la o echipă de cupe europene, dar și a unui alt sportiv buzoian de renume.

Ovidiu Ionescu este considerat unul dintre cei mai valoroși sportivi din Bundesliga. El a fost format la CSM Buzău, de profesorul Mircea Dinu.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!