Publicat la: 15.09.2017. 18:27 / 749 views

ORGANIGRAMA PRIMĂRIEI RĂMÂNE BLOCATĂ. CRIZA DE PERSONAL DIN PALATUL COMUNAL CONTINUĂ

Criza de personal din Primăria Buzău se adânceşte. A doua organigramă aprobată într-un an pentru Palatul Comunal rămâne blocată. Poliţiştii locali au câştigat încă un proces împotriva Primăriei, astfel că autorităţile nu pot organiza concurs pentru ocuparea posturilor deficitare din administraţie.

PRIMARIADupă ce prima organigramă aprobată în toamna anului trecut a fost suspendată tot de instanţă, în luna aprilie a fost adoptată o nouă schemă de personal, astfel încât să fie scoase la concurs posturile deficitare din Palatul Comunal.

Pentru că nici în a doua organigramă nu se mai regăseau 300 de poliţişti locali, sindicatul agenţilor a cerut în instanţă suspendarea actului administrativ, iar la Tribunalul Buzău a avut câştig de cauză. Primăria a făcut recurs. Săptămâna aceasta a fost pronunţată sentinţa definitivă, la Curtea de Apel Ploieşti. Magistraţii au menţinut decizia de la Buzău.

Între timp, personalul insuficient din Palatul Comunal trebuie să facă faţă volumului mare de activitate.

Un calcul al responsabililor din Primărie arată că, pentru a acoperi necesarul din toate departamentele, trebuie angajaţi aproape 150 de funcţionari. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!