“ORE DE SPORT, ÎN FAŢA SEDIILOR PNL ŞI ALDE”. SE RENEGOCIAZĂ PREŢUL TERENULUI DE LA ȘCOALA NR. 1

“ORE DE SPORT, ÎN FAŢA SEDIILOR PNL ŞI ALDE”. SE RENEGOCIAZĂ PREŢUL TERENULUI DE LA ȘCOALA NR. 1

Primăria va renegocia preţul de cumpărare pentru terenul de sport al Şcolii nr. 1, suprafaţă aflată în proprietatea unei familii din Buzău. Prima încercare de tranzacţie a eşuat, după ce aleşii din Opoziţie nu au fost de acord cu suma stabilită. Potrivit autorităţilor, proprietarul a fost dispus să reia discuţiile pentru a mai lăsa din preţ.

teren sport 1Subiectul cumpărării de către Primărie a terenului de sport de la Şcoala nr. 1 a fost reluat la şedinţa de consiliu local de săptămâna trecută. La şedinţa anterioară, aleşii PNL, ALDE şi PSRo nu au votat pentru proiectul care prevedea un preţ de 265 de euro pe metrul pătrat, pentru suprafaţa de peste 850 de metri. Astfel, a picat şi tranzacţia. Aleşii PMP, chiar dacă sunt în opoziţie, au militat pentru suma stabilită de comisia de negociere.

De partea cealaltă, aleşii acuzaţi au explicat că greşeala în acest caz a pornit de la fosta conducere a Primăriei, care a decis retrocedarea în natură a terenului, printr-o dispoziţie din februarie 2013.

Primarul Constantin Toma a declarat că, într-adevăr, retrocedarea terenului de sport a fost o eroare a vechii administraţii, dar că, între timp, proprietarul a acceptat să redeschidă negocierile, pentru stabilirea unui preţ mai mic de cumpărare.

O nouă comisie de negocieri se va întruni pentru a discuta cu proprietarul suprafeţei. Până la soluţionarea acestei crize, terenul de sport de la Școala nr. 1 va putea fi folosit ca până acum, în regim de închiriere la o sumă modică. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și