Ore cu toți elevii în bănci, de luni. Peste 10.000 de elevi revin în școlile din Buzău

Ore cu toți elevii în bănci, de luni. Peste 10.000 de elevi revin în școlile din Buzău

De luni, peste zece mii de elevi vor reveni în școlile din municipiul Buzău, după o perioadă în care au fost nevoiți să învețe online. Astăzi, autoritățile au luat decizia ridicării restricțiilor, ca urmare a scăderii semnificative a ratei de infectare COVID. De altfel, în majoritatea unităților de învățământ din județ va funcționa scenariul verde, cu prezența tuturor copiilor în sălile de clasă.

O veste mult așteptată de elevii din clasele V-VII și IX – XII de la unitățile de învățământ din municipiul Buzău: de luni, se revine în sălile de curs. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, a decis, astăzi, să elimine limitarea accesului pentru aceste categorii de elevi, având în vedere că rata de infectare cu COVID  a scăzut la 0.74 de cazuri la mia de locuitori.

De altfel, puține mai sunt unitățile de învățământ în care, de luni, vor fi continuate studiile potrivit scenariului galben.

Revenirea în bănci va fi însoțită și de o campanie de informare cu privire la vaccinarea elevilor cu vârste peste 16 ani.

Peste 10.000 de elevi din municipiul Buzău se vor bucura, de luni, de revenirea în școli.

Mihai Bunăziua

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și