Publicat la: 23.09.2020. 18:27 / 271 views

OPTSPREZECE CAZURI NOI, LA BUZĂU. 54 DE PACIENȚI TRATAȚI ACASĂ, ÎN IZOLARE

In continuare, la nivel de judet,  numarul de infectari este unul relativ scazut. Doar optsprezece persoane au fost confirmate ca infectate cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore. Din cauza lipsei paturilor, 54 de pacienti asimptomatici sunt tratati la domiciliu.

ambulanta ramnicChiar dacă cifrele raportate au crescut ușor, față de ziua precedentă, numărul de cazuri noi se menține scăzut, la nivelul județului Buzău. Direcția de Sănătate Publică a înregistrat 18 persoane diagnosticate, în ultimele 24 de ore.  De menționat că 3 dintre acestea au fost testate și diagnosticate în alte județe. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 45 și 75 de ani.

Până în prezent, la nivel de județ au fonst confirmate peste 2600 de îmbolnăviri, de la începutul pandemiei. Aproape 2400 de pacienți au fost declarați vindecați. Numărul deceselor înregistrate este de 98.

Din cauză că toate paturile din instituțiile medicale din județ sunt ocupate, 54 de pacienți asimptomatici sunt tratați la domiciliu, în izolare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!