Publicat la: 28.11.2019. 19:18 / 555 views

OPTIMISM, DUPĂ VICTORIA CU PETROLUL. ILIE STAN ANTICIPASE SUCCESUL DE LA PLOIEŞTI

Optimism la cote maxime, în lotul Gloriei, după victoria cu Petrolul. La prima vedere, buzoienii pleacă din postura de favoriţi, mai ales după succesul repurtat la Ploieşti, cu Petrolul. Mai în glumă, mai în serios, Ilie Stan a declarat că se aştepta ca elevii săi să treaca de “Lupii Galbeni”, chiar în fieful acestora.

ilie stanIlie Stan era convins ca, dacă i se respectă planul de joc, Gloria va pleca cu punct sau puncte, de pe arena „Ilie Oană”. Tehnicianul buzoian le-a spus şi elevilor săi, chiar înainte de meci, că roş-albaştrii vor ieşi de pe teren victorioşi.

Pragmatismul şi lipsa greşelilor individuale au fost principalele atu-uri ale Gloriei, spune Ilie Stan, în partida cu Petrolul. Buzoienii au căştigat cu 1 la 0, după ce, pe tot parcursul meciului, au şutat la poartă o singură dată.

Pentru partida cu Csikszereda, în rândul lotului buzoian domneşte optimismul. Singura temere a lui Ilie Stan este legată de starea suprafeţei de joc, mai ales că la Miercurea Ciuc se anunţă temperaturi sub zero, lapoviţă şi ninsoare. Un teren îngheţat ar putea da peste cap planul de joc al Gloriei.

Partida cu Csikszereda se va disputa sâmbătă, de la ora 11, şi contează pentru prima etapă a returului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!