Publicat la: 10.06.2020. 18:20 / 1.083 views

OPT NOI CAZURI DE COVID-19, LA BUZĂU. TREI ANGAJAȚI AI DGASPC CONFIRMAȚI POZITIV

Conform ultimelor date furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în județ au mai fost confirmate 8 cazuri de Covid 19. Astfel, numărul total de cazuri pozitive a ajuns la 233. Mai grav, printre noile cazuri se numără și trei angajați ai Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

transport cu izoletaConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 8 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 233.

Îngrijorător este faptul că trei dintre cele opt cazuri sunt confirmate în rândul unor angajați ai Direcției Generale pentru Asistența și Protecția Copilului. 

În celelalte cinci cazuri este vorba despre pacienți internați pe diferite secții ale Spitalului Județean. Un alt caz este al unei femei de 42 de ani, depistată cu coronavirus după un control la o clinică privată din București.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare. Toți cei opt pacienți nou confirmați au fost transportați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!