Publicat la: 18.06.2020. 18:16 / 887 views

OPT CAZURI NOI DE INFECTARE. 351 DE CAZURI ÎN JUDEŢ

Numarul infectaţilor cu coronavirus creşte constant la Buzau. Conform datelor oficiale, opt noi cazuri au fost înregistrate astazi, patru dintre ele fiind în legătură directă cu Spitalul Judeţean. Numărul total de cazuri a depăşit azi borna 350.

spital buzau 3Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 8 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 351.

În patru dintre cele opt cazuri, este vorba despre buzoieni internați în cea mai mare unitate spitalicească din județ. Pacienții, două femei și doi barbați, au vârste cuprinse între 36 și 77 de ani.

Alte două cazuri au fost înregistrate în urma unor teste efectuate la clinici private.

Al șaptelea caz este contact direct al unui pacient internat la Spitalul de Urgență și confirmat ca fiind infectat. De asemenea, mai este vorba și de un buzoian de 63 de ani, simptomatic

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!