Oprirea interzisă! ”Nu ne permitem acest blocaj”

Oprirea interzisă! ”Nu ne permitem acest blocaj”

După implementarea interzicerii opririi mijloacelor auto pe un segment din strada Transilvaniei, oamenii din zonă au cerut retragerea ei. Este vorba despre locuitorii de acolo și despre comercianții care se aprovizionează de la centrele comerciale en-gros. Primarul Toma exclude anularea restricției rutiere.

La începutul acestei săptămâni, pe segmentul din strada Transilvaniei cuprins între bulevardul Nicolae Titulescu și strada Crinului, din zona magazinelor sătești, a fost interzisă oprirea tuturor automobilelor între orele 6 și 18, în fiecare zi.

Care a fost rațiunea impunerii unei astfel de restricții de circulație explică primarul Municipiului Buzău, domnul Constantin Toma.

Pe acea porțiune a străzii sunt amplasate mai multe centre comerciale en-gros, de unde se aprovizionează comercianții mai mici sau mai mari din oraș și din județ.

Zona se aglomerează excesiv din cauza mijloacelor auto de transport care opresc pe carosabil pentru a descărca sau a încărca marfa.

Restricția implementată lunea trecută i-a pus pe jar pe comercianți, care au mers la Primărie pentru a cere anularea ei.

Așadar, interzicerea opririi pe segmentul din Transilvaniei dintre Titulescu și magazinele sătești rămâne în vigoare, iar cei care o încalcă vor fi amendați.

Cu ceva ani în urmă, a mai fost aplicată o astfel de restricție rutieră, dar, la insistențele oamenilor care locuiau sau frecventau zona, a fost retrasă.

Ei speră ca și de această dată, administratorul străzii să cedeze și să anuleze interzicerea opririi mijloacelor auto pe acest segment din strada Transilvaniei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…