Publicat la: 24.02.2017. 18:39 / 706 views

OPOZIŢIA PROPUNE FACILITĂŢI. GRATUITATE PE AUTOBUZELE TRANS BUS, SCUTIRI LA ÎNTREŢINERE

Consilierii municipali din opoziţie vin cu două propuneri de acordare a unor facilităţi pentru mai multe categorii de persoane. Ei vor ca buzoienii cu venituri nete până în salariu minim brut pe economie să beneficieze de gratuitate pe autobuze. O altă propunere se referă la scutirea la plata întreţinerii pentru copiii cu vârste de până la 3 ani.  

clm 1După şedinţa de consiliu local de ieri, aleşii PNL, PMP, PSRO şi independentul Constantin Ionescu au prezentat două proiecte de hotărâri pe care le-au depus la Primărie. La iniţiativa liberalilor, una dintre propuneri vizează gratuitatea pe mijloacele de transport de la Trans Bus pentru buzoienii cu venituri până la nivelul salariului minim pe economie.

Pentru că proiectul depus la Primărie nu conţine informaţii explicite despre natura veniturilor, brute sau nete, aleşii din Opoziţie vor reformula textul în aşa fel încât limita pentru acordarea facilităţii să fie salariul minim brut pe economie, respectiv 1.450 de lei.  

Şi beneficiarii venitului minim garantat ar putea fi trecuţi pe lista celor care ar putea circula gratuit cu autobuzele.

Un al doilea proiect, iniţiat de independentul Constantin Ionescu, prevede scutirea la plata cheltuielilor de întreţinere către asociaţia de proprietari a copiilor cu vârste până la 3 ani, precum şi a cheltuielilor cu energie electrică pentru funcţionarea liftului, în cazul persoanelor netransportabile.

Cele două proiecte de hotărâri creionate de aleşii din opoziţie vor fi în dezbatere publică timp de mai bine de o lună, apoi vor fi supuse discuţiilor în cadrul Consiliul Local. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!