Publicat la: 30.09.2015. 19:23 / 9.803 views

OPOZIŢIA A MAI RĂMAS FĂRĂ UN OM. EMILIAN DRĂGOI A DAT PNL PE UNPR

dragoi
Surpriză în şedinţa de azi a Consiliu Judeţean.

Încă de la început consilierul Emilian Drăgoi a anunţat public că demisionează din Partidul Naţional Liberal şi, automat, eliberează şi postul de consilier judeţean. Emilian Drăgoi, administrator la SC Pieţe, Târguri şi Oboare,  nu a justificat gestul său şi a anunţat că se va înscrie în UNPR.

 Unii dintre colegi regretă gestul lui Drăgoi şi afirmă că demisia acestuia reprezintă o pierdere pentru miniparlamentul judeţean.

Nu aceeaşi părere despre Drăgoi o au şi consilierii penelişti. Totuşi, nici aceştia nu înţeleg de ce a demisionat.

Emilian Drăgoi a fost până de curând secretar general al PNL Buzău, funcţie la care a renunţat după înlăturarea lui Cristi Romanescu din postul de copreşedinte al PNL Buzău. Înscrierea lui Drăgoi în UNPR Buzău a fost confirmată de senatorul Constantin Popa, care a declarat că fostul consilier judeţean va prelua şi aici funcţia de secretar gemeral. De demisia lui Drăgoi profită PSD care va numi următorul consilier judeţean de pe listele USL. În acest fel, PSD va ajunge la 17 consilieri judeţeni şi va avea majoritate chiar şi fără voturile consilierilor de la sateliţii UNPR şi ALDE. Opoziţia, adică PNL, va mai avea doar 8 consilieri din 33, mai exact 24%.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Cat mai e tariful la prostituatele politice?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!