Se refac spațiile verzi de pe bulevardul Unirii

Se refac spațiile verzi de pe bulevardul Unirii

Spațiile verzi din mijlocul și de pe laturile Bulevardului Unirii urmează să fie finalizate de firma care a reabilitat principala cale rutieră a orașului. Vor fi plantați arbuști și vor fi răsădite flori și gazon. Instlațiile de irigare vor fi pornite pe întreaga suprafață verde a bulevardului.

Bulevardul Unirii va mai fi supus și unor transformări estetice în următoarea perioadă de timp, operațiuni care nu vor crea probleme deosebite în circulația rutieră.

Dacă în primă fază, dorința de a amenaja spațiile verzi de pe bulevard cât mai repede s-a dovedit a fi greșită, de această dată rezultatele încep să arate bine.

Inițial au fost plantate exemplare de tuia pe mijlocul bulevardului dar, din cauză că instalațiile de irigat nu erau funcționale, arbuștii s-au uscat din lipsa apei.

Noii arbuști plantați sunt sănătoși și viguroși iar totul va arăta și mai bine după ce vor fi răsădite și floricele și se va semăna și gazon.

Mai sunt și locuri unde pământul nici măcar nu a fost pregătit pentru însămânțare dar primăvara este încă la început și mai este încă timp pentru ca transformarea estetică a Bulevardului Unirii să poată fi admirată de toți participanții la trafic.

Un comentariu la: “Se refac spațiile verzi de pe bulevardul Unirii

  1. Pacat ca lumea confunda acele spatii verzi cu trecerile de pietoni. ????

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și