“Omul cu mârțoaga”, sâmbătă, ora 18:00

“Omul cu mârțoaga”, sâmbătă, ora 18:00

Buzoienii sunt invitați să petreacă la teatru prima seară din minivacanța ocazionată de Sf. Andrei și Ziua Națională. ‘’Omul cu mârțoaga’’ se va juca mâine, pe scena Teatrului ‘’George Ciprian’’, începând cu ora 18:00.

Un modest arhivar, Chirică, se lasă cuprins de pasiunea pentru cai, astfel cumpărând cea mai jalnică mârțoagă. Din acest punct, arhivarul nu pierde doar banii, ci și încrederea celor din jur, propria nevastă părăsindu-l pentru un fost prieten ajuns milionar.

Comedia demască tipologii întâlnite în viața de zi cu zi, personaje ce aspiră la faimă indiferent de prețul plătit, lăsând spectatorii cu o învățătură despre perseverență și credință în idealul ales. Dan Tudor, actor și regizor, a oferit textului scris de George Ciprian o viziune regizorală modernă, reușind astfel să readucă piesa în atenția publicului.

Din distribuție fac parte mai multe generații de actori. Pe scenă vor fi Dan Tudor, Marius Bodochi, Adrian Păduraru, Ana-Ioana Macaria, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Ionuț Gurgu, Theodor Dincă, Marius Furtună, Francesca Barbacariu și Iulia Neacșu.

Biletele le puteți achiziționa de la Teatrul “George Ciprian”, de la agenția de bilete a instituției de cultură sau online.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…