Publicat la: 30.10.2015. 20:09 / 3.352 views

OMUL CARE MÂNCA LUMEA. O PREMIERĂ DE EXCEPŢIE LA TEATRUL „G. CIPRIAN”

Teatrul de Proiecte „George Ciprian” îşi invită spectatorii fideli la evenimentul toamnei.

teatru 1Sambata 31 octombrie, la ora 19, în sala teatrului va avea loc, în premieră, un spectacol de excepţie, cu o distribuţie pe măsură.

Tinerii actori, monitorizaţi chiar din scenă de Paul Chiribuţă, care le-a fost multora dintre ei profesor, sunt încântaţi de textul pe care-l joacă şi nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul buzoian.

Piesa nu trebuie explicată, analizată sau povestită. Ea trebuie să fie văzută.

Publicul este invitat cu toată dragostea să participe la acest eveniment al toamnei, oferit de Teatrul „George Ciprian” şi să-şi asigure locuri în cocheta sală din clădirea Muzeului Judeţean.

Tot aici, la casa teatrului, vor putea fi achiziţionate şi biletele pentru spectacol, la preţurile deja cunoscute de spectatorii fideli.

(Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!