Publicat la: 06.06.2018. 18:52 / 1.750 views

OLIMPICI PREMIAŢI. PESTE 230 DE ELEVI, RĂSPLĂTIŢI CU DIPLOME

236 de olimpici au fost răsplătiţi, azi, în Sala Mare a Consiliului Judeţean, pentru performanţele obţinute în anul şcolar. Lotul buzoian are în componenţă şi trei elevi care au obţinut medalii la concursurile internaţionale.

olimpici 2Cei peste 200 de elevi premiaţi azi au participat cu rezultate notabile la 31 de competiţii şi olimpiade. Pe lângă concursurile de chimie, fizică sau matematică, o parte dintre tinerii prezenţi azi în Sala Mare a CJ au concurat şi la olimpiada de astronomie sau la olimpiade interdisciplinare.

Buzăul a obţinut anul acesta rezultate notabile, şi la concursurile internaţionale. O medalie de argint la Olimpiada Internaţională de Chimie,  bronz la cea de Astronomie şi argint cîştigat la „Ştiinţă pentru Juniori”. La fel de important, un procent de 10 % dintre elevii buzoieni participanţi la concursurile judeţene s-au calificat la Olimpiadele Naţionale.

N-au fost uitaţi nici dascălii din instituţiile buzoiene. Profesorii au fost răsplătiţi pentru munca depusă de-a lungul anului şcolar.

Pentru performanţele obţinute, elevii au primit diplome şi medalii.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!