Publicat la: 22.03.2019. 19:26 / 2.516 views

OLIMPICI BUZOIENI ACCIDENTAŢI LA CONSTANŢA. AU FOST SPULBERAŢI DE PE TRECEREA DE PIETONI

Doi elevi, de 16 şi 17 ani, din Buzău, aflaţi la Constanţa pentru a participa la Olimpiada Naţională de Chimie, au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni de la intrarea în Mamaia. Cei doi adolescenţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa cu multiple traumatisme.

acc olimpiciPotrivit oamenilor legii, un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din Constanţa, dinspre strada Soveja către Staţiunea Mamaia şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul hotelului Malibu, a surprins şi accidentat uşor doi tineri de 16, respectiv 17 ani, care se angajaseră în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Potrivit presei constănţene, cei doi tineri sunt din Buzău si se aflau la Constanţa pentru Olimpiada Naţională de Chimie. Ei au ajuns, după accident, la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate, unul dintre ei fiind externat după câteva ore. Al doilea se pare că va fi externat astazi.

Accidentul a avut loc, în jurul orei 16.00, pe trecerea de pietoni din dreptul Pavilionului Expoziţional, de la intrarea în staţiunea Mamaia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>