Publicat la: 02.04.2020. 18:16 / 902 views

OFICIAL! 12 CAZURI DE COVID-19, LA BUZĂU. PACIENŢII ERAU ÎN CARANTINĂ SAU IZOLAŢI ACASĂ

Este oficial! La nivelului judeţului Buzău, de la debutul pandemiei, până în prezent, au fost confirmate 12 cazuri de coronavirus. Vârstele persoanelor sunt între 17 şi 73 de ani. Printre ultimele cazuri se numără doi localnici din Tisău. De menţionat că, între timp, cinci buzoieni au fost declaraţi vindecaţi.

centru carantina 2Astăzi cunoaştem cifra oficială raportată de Prefectură cu privire la situaţia cazurilor de coronavirus de la Buzău. Astfel, vorbim despre 12 pacienţi confirmaţi, de la începutul lunii martie până în prezent. Importantă este şi informaţia potrivit căreia 5 dintre aceşti pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Ultimul caz de COVID-19 a fost confirmat în localitatea Tisău. Este vorba despre un contact al unei femei diagnosticate cu coronavirus, încă de săptămâna trecută, când s-a întors de la o înmormântare din Suceava. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Denisa Irimia, ne-a oferit mai multe detalii despre cele două cazuri confirmate la Tisău.

Potrivit oficialilor de la Casa Albă, în momentul de faţă nu se poate discuta despre o răspândire comunitară la Tisău.

De asemenea, astăzi, la nivelul judeţului Buzău erau în carantină 271 de persoane, iar alte aproape 3.800 se aflau în izolare la domiciliu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!