Publicat la: 25.07.2018. 18:26 / 1.027 views

OFERTĂ SLABĂ, CANDIDAŢI MULŢI. NEMULŢUMIRI LA ŞEDINŢA DE REPARTIZARE

Nemulţumiri la şedinţa de repartizare a posturilor de titular din educaţia buzoiană. Au fost locuri puţine, dar mulţi candidaţi cu note mari la examen.

repartizare 1Astăzi, la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil”, a avut loc prima şedinţă publică de atribuire a posturilor de titular în educaţie. Concurenţa a fost mare pe toate posturile cu viabilitate timp de patru ani, asta pentru că locurile disponibile au fost foarte puţine.

La şedinţa de azi au participat candidaţii care au obţinut peste nota 7 la examenul de titularizare. În majoritate, vor fi nevoiţi să accepte posturi de suplinire.

Ca în fiecare an, cea mai mare bătălie s-a dat pentru posturile de educatori şi învăţători.

În aceste condiţii de criză a posturilor, profesorii care au prins o catedră de titular au părăsit fericiţi sala de şedinţă. 

Mâine are loc încă o şedinţă publică de repartizare, rezervată titularilor aflaţi în activitate şi care pot alege un nou post, după ce au avut peste nota 7 la examen. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!