Publicat la: 15.01.2018. 19:16 / 963 views

OCTOGENARĂ GĂSITĂ CARBONIZATĂ. A MURIT ÎN CASA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

O bătrână din Buzău şi-a pierdut viaţa după ce casa în care trăia a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia s-a produs în miez de noapte, la o locuinţă de pe strada Transilvaniei. Femeia, în vârstă de 84 de ani, nu a putut ieşi din casă, rămânând captivă fumului şi focului. Potrivit ISU, incendiul ar fi pornit de la un coş de fum izolat necorespunzător.

incendiu 2Pompierii sosiţi imediat la faţa locului au încercat să stingă flăcările pentru a pătrunde în casă, ştiind că înăuntru se află o persoană. Era prea târziu, însă. Locuinţa, situată pe strada Transilvaniei, la ieşirea spre Verneşti, fusese cuprinsă în totalitate de foc.

În ciuda faptului că au ajuns rapid la faţa locului, pompierii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe bătrână.

Femeia a fost găsită carbonizată. Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU, cauza probabilă a incendiului ar fi un coş de fum izolat necorespunzător. Octogenara trăia singură în locuinţă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!