Obligați să câștige. Nu e loc de greșeală, cu Brașovul

Obligați să câștige. Nu e loc de greșeală, cu Brașovul

FC Buzău este obligată să câștige meciul de mâine, pentru a rămâne cu șanse reale în cursa către play-off. Oaspeții au un parcus dezastruos, șapte înfrângeri consecutive, având mare nevoie de puncte. Pentru Buzău, etapa trecută a adus și prima înfrângere după unsprezece etape consecutive.

FC Buzău va primi acasă pe FC Brașov, mâine, în deschiderea etapei a cincisprezecea, pe Stadionul Crâng, de la ora 17. Elevii lui Cristi Pustai pornesc cu statutul favoriților cerți, mai ales în contextul în care FC Brașov se confruntă cu o criză acută de formă, șapte înfrângeri consecutive. De altfel, parcursul slab al ardelenilor a și dus la demiterea lui Ilie Stan, undeva la începutul lunii trecute. De atunci, însă, noul tehnician, Călin Moldovan,  nu a reușit să redreseze echipa, astfel că la prima vedere Brașovul pare victimă sigură.

Partida de mâine ar putea fi însă una dificilă pentru buzoieni, mai ales că adversarele indirecte în cursa pentru play-off s-au apropiat în clasament. Cu 25 de puncte, Pustai și compania privesc în spate peste umăr la Csikszereda, Metaloglobus și chiar la adversara din etapa trecută, CS Șelimbăr. Primele două au acumulat câte 22 de puncte, în timp ce sibienii au 21.

Partida dintre fC Buzău și FC Steagul Renaște Brașov se va disputa mâine, de la ora 17.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și