Publicat la: 21.09.2018. 18:10 / 1.187 views

OBIECTIVE ÎNDRĂZNEŢE PENTRU MARINA BABOI. SPRINTERA VREA RECORDUL NAŢIONAL LA „SUTĂ”

Recordul naţional în proba de 100 de metri, o clasare în topurile europenelor de sală şi o participare decentă la europenele de seniori, din martie 2019. Sunt obiectivele celei mai bune sportive buzoiene, pentru sezonul viitor. Anul acesta, Marina Baboi a câştigat cam tot ce s-a putut câştiga la nivel naţional.

atleti2019 vine ca o provocare pentru Marina Baboi, în contextul în care sprintera a câştigat toate competiţile la care a participat la nivel naţional. Timpii la 100 metri  şi 60 de metri sunt principalele ţinte ale atletei, dat fiind că probele în care aleargă buzoianca sunt printre cele mai competitive din atletismul mondial. Pentru sezonul viitor, Baboi vizează Europenele de Sală, unde speră să se claseze cât mai bine posibil, dar şi Campionatele Balcanice, pentru a-şi apăra titlurile. Nu în ultimul rând, sprintera buzoiană îşi propune o participare bună la Europenele de Seniori, din martie 2019. Chiar dacă abia a depăşit vârsta junioratului, Baboi speră să treacă de serii, dacă nu mai mult.

Marina vizează şi timpii de referinţă din sprintul românesc, intenţionând ca pe viitor să atace recordurile naţionale. Obiectivul atletei este să alerge suta de metri în mai puţin de 11.30 secunde. De asemenea, Baboi vânează şi recordul naţional indoor.

Marina Baboi, eleva profesoarei Doina Voinea, domină autoritar proba de 60 m, fiind lider absolut al sprintului românesc indoor. La finele sezonului, atleta de la Gloria se clasează pe prima treaptă la seniori, tineret (U23 ) şi juniori 1. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!