Publicat la: 01.03.2019. 19:09 / 695 views

OBIECTIVE ALE JUSTIŢIEI LA BUZĂU. DOUĂ PROIECTE IMPORTANTE VOR DEMARA ÎN ACEST AN

maternitate demolare 1Demersurile pentru construirea noului sediu pentru Judecătoria Buzău şi al unui penitenciar modern la Unguriu au intrat pe un făgaş favorabil.

Pentru noul sediu al Judecătoriei, Consiliul Judeţean a fost de acord să pună la dispoziţie 4000 de metri pătraţi din terenul fostei Maternităţi Judeţene.

Există totuşi o clauză care stipulează ca, în cazul în care lucrările nu încep într-un termen de timp prestabilit, terenul va reveni în patrimoniul CJ.

Ministerul Justiţiei mai are şi un al doilea proiect în judeţul nostru.

Este vorba de construirea unui penitenciar modern, de mare capacitate, pe un terenul unei foste unităţi militare, nu departe de municipiul Buzău.

Există finanţare şi pentru acest proiect, care ar putea fi demarat încă din această primăvară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!