Publicat la: 05.06.2020. 18:23 / 1.942 views

O TÂNĂRĂ ȘI UN COPIL, CONFIRMAȚI CU CORONAVIRUS. DIN 204 CAZURI, 107 SUNT BUZOIENI DEJA VINDECAȚI

Două noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău. Este vorba despre o tănără, în vârstă de 30 de ani, și un băiețel, în vârstă de 4 ani. În total, județul nostru a ajuns la 204 cazuri, dintre care 107 reprezintă vindecări.

spital ramnic 2Pentru ziua de astăzi, autoritățile buzoiene din sănătate au raportat doi pacienți cu Covid-19, confirmați în urma rezultatelor ajunse la Buzău în ultimele 24 de ore.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, din cele 204 cazuri înregistrate de la începutul pandemiei, 107 reprezintă persoane care au fost declarate vindicate și externate. În privința persoanelor aflate în carantină sau în izolare la domiciliu, situația din ultimele 24 de ore nu a suferit modificări importante.

În momentul de față, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid-19, sunt internați peste 40 de pacienți. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!