O STRADĂ NOUĂ. NOMENCLATORUL DE STRĂZI S-A ÎMBOGĂŢIT.

O STRADĂ NOUĂ. NOMENCLATORUL DE STRĂZI S-A ÎMBOGĂŢIT.

O stradă din Buzău a fost botezată astăzi cu binecuvântarea Consiliului Local Municipal. Deocamdată strada este mai mult uliţă dar va fi reabilitată într-un viitor nedefinit încă. Principalii riverani sunt Fabrica de Bere, un cimitir municipal şi câteva societăţi private.

drum 1Astăzi, consilierii municipali au aprobat botezarea unei străzi de la marginea Buzăului, situată între Fabrica de Bere şi Cimitirul Municipal Sf.Constantin şi Elena.

Strada va purta numele lui Laurenţiu Purcherea, căpitan post-mortem, un erou buzoian căzut la Otopeni în decembrie 89.

Strada există deja, dar este mai mult o uliţă, dincolo de şoseaua de centură şi nu este foarte circulată. Are corespondenţă cu strada Depozitului cu care se întâlneşte chiar în zona în care, periodic, se formează un depozit ad-hoc de gunoaie.

Probabil că, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, strada proaspăt botezată va fi şi reabilitată, măcar pentru a onora numele pe care l-a primit.

Deocamdată, în zonă se lucrează de zor la instalarea unei conducte de apă.

(Corneliu Floriceanu)

Un comentariu la: “O STRADĂ NOUĂ. NOMENCLATORUL DE STRĂZI S-A ÎMBOGĂŢIT.

  1. O fi vreun smecher din gasca psd care are teren prin zona si dorea sa ii creasca un pic valoarea? In zona nu sunt locuinte, deci ce atceva sa fie. Sunt destule zone in oaras care nu au infracstructura sau strazi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și