Publicat la: 26.10.2017. 18:18 / 807 views

O SOLUŢIE PENTRU CÂINII COMUNITARI. PRIMĂRIA AR PUTEA ACORDA BONIFICAŢII PENTRU ADOPŢII

Buzăul este încă departe de a rezolva problema câinilor fără stăpân de pe teritoriul municipiului. A fost amenajat un adăpost nou, de mare capacitate, unde câinii comunitari sunt adăpostiţi, îngrijiţi şi hrăniţi pentru o perioadă limitată de timp. Din păcate, dacă nu sunt adoptaţi, câinii sunt eutanasiaţi.

padoc 1În şedinţa Consiliului Local Municipal de mâine va fi supus aprobării Regulamentului privind câinii comunitari şi celelalte animale de companie şi de fermă din oraş.

Un punct din acest regulament se referă la promovarea de către Primărie a adopţiilor câinilor fără stăpân.

Iniţiativa Primăriei ar putea avea succes în timp şi pentru că i-ar scuti pe buzoieni să străbată drumul până la Padocul pentru câinii fără stăpân.

Dar, dacă la acţiunile de promovare ale Primăriei s-ar adăuga şi unele bonificaţii, probabil că numărul celor care ar vrea să adopte un câine ar creşte substanţial.

Din păcate, până în prezent au fost doar câteva adopţii, mult prea puţine pentru numărul de câini fără stăpân, strânşi de pe străzile oraşului.

Doritorii sunt foarte puţini iar cele câteva promisiuni venite din partea unor ONG-uri, atât din ţară, cât şi din străinătate, nu s-au concretizat. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!