O SĂPTĂMÂNĂ CU ÎMBOLNĂVIRI ÎN SCĂDERE, PENTRU PRIMA DATĂ DE LA DEBUTUL VALULUI 3

O SĂPTĂMÂNĂ CU ÎMBOLNĂVIRI ÎN SCĂDERE, PENTRU PRIMA DATĂ DE LA DEBUTUL VALULUI 3

Pentru prima dată de la debutul valului 3, am traversat o săptămână în care numărul îmbolnăvirilor de COVID a fost din ce în ce mai mic, în județul Buzău. Rata de infectare a scăzut la 1.35 cazuri la mia de locuitori.

cazuri covid ultima saptamanaCel mai mic număr de noi îmbolnăviri a fost înregistrat chiar ieri, când au fost înregistrate 14 cazuri de coronavirus, la nivelul întregului județ. Autoritățile din sănătate confirmă perioada cu cifre mai puțin îngrijorătoare, însă, susțin că, în puținele cazuri de COVID ajunse în atenția medicilor, avem de-a face cu forme grave ale bolii.

În municipiul Buzău, în doar o săptămână, rata de infectare a cunoscut o scădere importantă, de la 3.20 la 2.05 îmbolnăviri la mia de locuitori. În ultimele două săptămâni au fost înregistrate 267 de cazuri noi de COVID, în orașul Buzău.

Totuși, se caută, în continuare, soluții pentru suplimentarea numărului de paturi destinate tratării bolnavilor de coronavirus. Varianta Spitalului CFR este din nou avansată de responsabilii de la D.S.P. Buzău.

În prezent, la nivelul județului Buzău, este activ un singur focar de COVID, la secția de Cardiologie a Spitalul Județean de Urgență, unde, în urmă cu aproape două săptămâni, au fost înregistrate șapte cazuri de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

[youtube]https://youtu.be/-wSd0JC9DLA[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și