O nouă premieră, la Teatrul „G. Ciprian”. „Zeul Măcelului”, o comedie de anvergură internațională

O nouă premieră, la Teatrul „G. Ciprian”. „Zeul Măcelului”, o comedie de anvergură internațională

Teatrul „George Ciprian” lansează o nouă premieră, cea de-a doua din primul trimestru al anului curent. Este vorba despre comedia „Zeul Măcelului”, de Yasmina Reza, în regia lui Tavi Costin. Evenimentul va avea loc luni, 27 martie, chiar de Ziua Mondială a Teatrului. Comedia „Zeul Măcelului” s-a jucat în sute de teatre din lume, fiind un spectacol premiat la numeroase festivaluri internaționale  de teatru.  

„Zeul Măcelului” , o adaptare a regizorului Tavi Costin – după un text scris în 2006 de celebra regizoare și scriitoare franceză Yasmina Reza – îi are ca protagoniști pe Denis Hanganu, cunoscut publicului larg din serialul tv „Clanul”, Bianca Cuculici, Codrin Boldea și Nicoleta Hâncu.

În cadrul unei conferințe de presă, atât actorii, cât și regizorul spectacolului, au oferit câteva amănunte din culisele acestui spectacol.

„Zeul Măcelului” este o comedie în care două cupluri de părinți încearcă, într-un mod cilivizat, să rezolve o ceartă școlărească a copiilor în care unul dintre ei a fost lovit de către celălalt cu un băț! Toată acțiunea se desfășoară în apartamentul lui Veronique și Michel Vallon, părinții victimei. Spațiul devine o adevărată arenă, în care cei patru își „varsă” toate frustrările, în fața celuilalt cuplu, dar și al partenerului de viață.

Spectacolul s-a jucat în sute de teatre din lume, iar după acest text s-a realizat chiar și un film, „Doamne, ce măcel!”, cu Jodie Foster și Kate Winslet în rolurile principale.

Spectacolul „Zeul Măcelului” este programat luni, 27 martie, de la ora 19.00. Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau de la sediul Teatrului, din Aleea Castanilor, nr. 1.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și