O nouă pistă de karting şi un cerc de dezbatere. Înscrierile se fac până pe 1 octombrie

O nouă pistă de karting şi un cerc de dezbatere. Înscrierile se fac până pe 1 octombrie

Palatul Copiilor Buzău pregătește câteva surprize pentru micii buzoieni, printre care un cerc de dezbatere, o noua pistă de karting, dar și posibilitatea obținerii unui certificat de competență.

Anul acesta, Palatul Copiilor adaugă noi elemente printre activitățile cu care suntem obișnuiți, încercând să aducă un plus de valoare în dezvoltarea nonformală a copiilor. Părinții își vor putea înscrie micuții atât la cercurile care și-au dovedit în fiecare an eficiența, cât și la noi activități, adaptate cerințelor actuale.

Noua pistă de karting din Parcul Tineretului va intra in uz începând cu 25 septembrie, fiind unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește dezvoltarea activității desfășurate de către Palatul Copiilor.

Mai mult de atât, munca elevilor cu performanțe deosebite va fi răsplătită printr-un certificat de competență! Înscrierile se pot realiza online, pe site-ul Palatului Copiilor, sau chiar la sediul de pe Bulevardul Bălcescu, între orele 09.00 și 17.00, până la data de 1 octombrie, atunci când  va avea loc festivitatea de deschidere noului an.

(Alexandra Vasile)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…