O NOUA AMÂNARE DE LA TRANS BUS. ABONAMENTELE PENTRU PENSIONARI, VALABILE DE LA 1 MAI

O NOUA AMÂNARE DE LA TRANS BUS. ABONAMENTELE  PENTRU PENSIONARI, VALABILE DE LA 1 MAI

Buzoienii interesaţi de emiterea abonamentelor pentru transportul local primesc primele veşti. Săptămâna viitoare, Trans Bus va demara o campanie de informare, iar în perioada 15 – 30 aprilie vor fi distribuite abonamentele valabile începând cu data de 1 mai. De asemenea, în aceeaşi perioadă se va începe şi distribuirea biletelor de călătorie la chioşcurile societăţii dar şi la tonetele de ziare.

bilete autobuz trasn busSocietatea de transport local, Trans Bus vine cu lămuriri pentru cei interesaţi de eliberarea abonamentelor de călătorie. Astfel, începând cu data de 9 aprilie, la tonetele Trans Bus se va începe distribuirea biletelor de călătorie, iar în perioada 15 – 30 aprilie se va începe campania de distribuire a abonamentelor valabile începând cu data de 1 mai.

Începând de săptămâna viitoare, societatea de transport va demara o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la modul de distribuire a abonamentelor şi biletelor. De asemenea, buzoienii vor avea posibilitatea să afle în ce condiţii mai pot achiziţiona bilete de la şoferii de autobuz.

De asemenea, buzoienii trebuie să ştie că începând din luna mai vor avea posibilitatea să achiziţioneze bilete de călătorie şi de la chioşcurile de ziare din municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și