NU VOR VACCINARE, ÎNAINTE DE PAȘTI. CRIZĂ DE VOLUNTARI, ÎN CENTRELE BUZOIENE

NU VOR VACCINARE, ÎNAINTE DE PAȘTI. CRIZĂ DE VOLUNTARI, ÎN CENTRELE BUZOIENE

În această perioadă, autoritățile buzoiene din sănătate reclamă o criză fără precedent în campania de vaccinare. Din ce în ce mai puține persoane merg în centrele amenajate în județ. Oficialii Direcției de Sănătate Publică spun că scăderea numărului de cereri este firească, înainte de sărbătorile pascale. 

vaccin astra zeneca pt profesoriDupă o perioadă în care personalul medical din aproape toate centrele din județ a făcut față cu greu solicitărilor, campania de vaccinare de la nivelul județului Buzău se află în impas, de câteva zile. Medicii de la D.S.P. spun că mulți preferă să amâne imunizarea până după Paști.

În ciuda apelurilor publice făcute de autorități, se constată o scădere, fără precedent, a interesului față de vaccinare.

Criza de solicitări de la Buzău vine, însă, după un bilanț îmbucurător în privința numărului de persoane deja vaccinate.  

La nivelul județului, până acum au fost vaccinați aproape 85.000 de buzoieni, peste 30.000 dintre aceștia primind și a doua doză de ser anti-COVID.

(Mihai Bunăziua)

[youtube]https://youtu.be/w_yKYMnfh0Q[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și