“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează a fi adusă în atenția Ministerului Educației și Ministerului Sănătății. Despre acest subiect s-a discutat și într-o ediție specială la Campus TV.

Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor sunt nemulțumiți de deciziile luate de către cele două ministere, al Educației și al Sănătății, tinerii fiind direct afectați de acest joc de ping-pong, așa cum l-au numit reprezentații elevilor în ultimul demers pornit la nivel national.

Consiliul Național al Elevilor a lansat o petiție prin care solicită autorităților să se oprească din a mai schimba regulile în timpul jocului și așteaptă o serie de măsuri potrivite situației pandemice în care își desfășoară activitatea, fără ca procesul educațional să aibă de suferit.

Invitate în platoul CampusTv, reprezentantele din Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor ne-au explicat ce înseamnă pentru elevi această perioadă și cum a fost percepută de către adolescenți.

Cea mai mare problemă sesizată de elevi este faptul că nu sunt ascultați, iar ei nu sunt niciodată consultați în luarea deciziilor.

Petiția lansată online poate fi găsită pe site-ul și pe pagina de Facebook ale Consiliului Național al Elevilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și