Publicat la: 11.02.2016. 20:02 / 864 views

NU EXISTĂ SOLUŢII MINUNE. PREFECTUL SOLICITĂ AJUTORUL TRANSPORTATORILOR JUDEŢENI

Soluţii miraculoase pentru a rezolva situaţia de la Mărăcineni nu există. Este poziţia reprezentanţilor guvernului în teritoriu.

maracineni transportatorPentru a asigura, totuşi, condiţii decente pentru cetăţenii din comuna de lîngă Buzău, prefectura cere ca operatorii de transport de pe Valea Slănicului să asigure un număr suficient de maşini, capabil să preia fluxul de călători dinspre Săpoca şi Mărăcineni către Buzău.

Prefectura cere ca în această perioadă delicată transportatorii judeţeni să fie controlaţi şi obligaţi prin măsuri punitive să respecte numărul minim de vehicule trecute în licenţa de transport.

De asemenea prefectul cere ca transportatorii judeţeni să practice preţuri rezonabile şi să nu profite de această situaţie.

Soluţii practice pentru săptămânile viitoare atunci când elevii vor dubla numărul navetiştilor până acum nimeni nu a oferit. Cu siguranţă vor fi elevi care nu vor putea ajunge la timp la şcoală cu mijloacele transport existente acum pe traseu.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!