Noutăți în transportul elevilor. Se menține o gratuitate

Noutăți în transportul elevilor. Se menține o gratuitate

Societatea de transport local a distribuit o informare cu privire la modul de acordare a gratuitații  la transportul public local în anul scolar următor pentru elevii din zona Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău – Mărăcineni”. Vestea bună este că în continuare elevii din numicipiul Buzău vor putea circula gratuit.

Începând cu 13 septembrie, pentru anul școlar următor, elevii cu domiciliul în municipiul Buzău, beneficiază de abonament gratuit tip card, la  transportul public local efectuat pe raza municipiului Buzău. Abonamentul gratuit tip card se eliberează sau se reîncarcă pe baza carnetului de elev vizat la zi si a unui act care atestă domiciliul pe raza municipiului Buzău.

Elevii din zona Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău – Mărăcineni”, care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu, beneficiază de abonamente tip card contra cost, conform legislației în vigoare. Abonamentul tip card se eliberează în baza carnetului de elev vizat la zi și a actului de identitate.

Eliberarea abonamentelor tip card pentru elevii din zona Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzau-Mărăcineni”, se face doar prin punctele de emitere carduri ale societății Trans Bus S.A. Buzău de la Gara Tohaneni, Bazar (stație Profi), Catedrala (Bisericuța Copiilor), Piața Dorobanți, Unirii BIG, Parcul Crâng și Piața Centrală. Locațiile punctelor de emitere sau reincărcare sunt disponibile pe site-ul www.transbusbuzau.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și