Publicat la: 11.02.2019. 19:18 / 917 views

NOUTATE ABSOLUTĂ LA BUZĂU. AVEM SPECIALIST ÎN CHIRURGIE BARIATRICĂ

Veste excelentă pentru buzoienii care au nevoie de un consult al unui medic cu specializare în chirurgia bariatrică. Începând cu luna martie, un astfel de doctor va veni periodic la Buzău şi va oferi consultaţii la Clinica Ovidius.

ovidiusMedicul Sorin Velici este chirurg cu specializare în chirurgie bariatrică. Într-un cuvânt, este vorba despre operaţiile de micşorare a stomacului, intervenţii necesare, mai ales în cazurile de diabet şi alte boli asociate. De consultaţii în acest sens, din luna martie, vor putea beneficia şi buzoienii.

Chirurgul Sorin Velici insistă că astfel de operaţii sunt făcute de fiecare dată pentru a trata bolile survenite în urma obezităţii, nicidecum o intervenţie estetică.

Doctorul Sorin Velici profesează în Bucureşti însă, graţie unei colaborări cu Clinica Ovidius, periodic va oferi consultaţii şi la Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!