Publicat la: 30.09.2015. 19:18 / 3.641 views

NOUA MATERNITATE VA AVEA PARCARE. CONSILIERII JUDEŢENI AU AVIZAT AZI ACHIZIŢIA TERENULUI

Timp de mai multe luni pe ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean a figurat un proiect ce viza cupărarea unui teren pe strada Victoriei care să deservească drept parcare noii maternităţi.

MATERNITATEA-NOUA1Consilierii PNL s-au opus de fiecare dată, iar proiectul a căzut la vot. Astăzi, consilierii din opoziţie s-au lăsat înduplecaţi şi au votat pentru. În acest fel Consiliul Judeţean va cumpăra terenul cu 95 de euro metrul pătrat.

După ce a primit undă verde achiziţiei terenului, preşedintele CJ Buzău a anunţat că deschiderea noii maternităţi e cu un pas mai aproape.

Consilierii opoziţiei au explicat şi ce i-a determinat să-şi schimbe părerea şi astăzi să voteze pentru.

Parcela situată pe strada Victoriei la numărul 14 pe care au pus ochii consilierii pentru a o transforma în parcare este lipită de terenul noii maternităţi. Dintr-o eroare, constructorul maternităţii a încălcat o proprietate privată cu 12 metri. Pentru intabularea edificiului era obligatorie stingerea conflictului cu proprietarul. Acesta n-a fost de acord să vândă doar cei 12 metri pătraţi, ci întreaga parcelă.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  Presupun ca de fapt asta si era planul, inca de la inceput, in asa fel incat un „ceteatean” oarecare sa primeasca o suma „modica” pentru terenul de care maternitatea nefunctionala chiar are nevoie, nu?

  Unde ati mai vazut voi o maternitate nefunctionala fara parcare? Unde isi mai parcheaza masinile potentialele paciente si rudele lor atunci cand vin sa viziteze materniatea, ca ea e deja un obiectiv turistic, o mostra de prostie, de risipa de bani impachetata in demagocie, inaugurata de penibili politici locali…

  Organele abilitate au cercet oare cum s-a ajuns la situatia de parazitii astia sociali, numiti de unii „alesi”, au ajuns in situatia sa fie „nevoiti” sa achizitioneze acel teren? Si cine e proprietarul, in ce conditii a intrat in posesia terenului, CAND si daca exista un parandarat pentru „alesii” care, spre binele „cetateanului” cumpara un teren de la un particular?

  Cine a aprobat proiectul materniattii fara parcare?
  Cine a dat autorizatiile de construire?
  Cand ajung acestia la prnaie, daca au incalcat legea?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!